İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
Tamamlanmamış Konut Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz.

Tamamlanmamış Konut Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz.

İnşaat halinde konut almak son dönemlerde oldukça sıklaşmıştır. Ev sahibi olmak isteyenler inşaat halindeki konutlara bakabilirler. Birçok avantajı bulunduğu gibi dezavantajı da bulunmaktadır. Satın almadan önce dikkat edilmesi gereken birçok unsur bulunur. Evin konumuna ve bittiği halindeki mimarisine dikkat edilmelidir. Satın almadan önce büyüklüğü de oldukça önemlidir. İnşaat halindeki konutlar istediğiniz gibi dekore ederek yerleşmenizi sağlayan konutlardan biridir. Evin iç yapısına da dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Anlaşma yaparak satın almanı önerilmektedir. Çeşitleri de değişkenlik göstermektedir. Balkonlu, teraslı veya bahçeli konutlar tercih edilen seçenekleri arasındadır. Bahçeli konutları tercih ederek geniş bir alanda çocuklarınızın ve sizin kaliteli saatler geçirmenizi sağlamaktadır. Mutfak büyüklüğü veya oda sayısı da oldukça önemlidir. Kalabalık aileler için büyük konutlar önerilmektedir. İnşaat halinde ev çeşitlerine göz atarak dilediğiniz evi tercih edebilirsiniz. Her zevke ve bütçeye uyan çeşitleri mevcuttur. Teraslı konutlar da manzarası ve serinliği ile ön plandadır. 

Tamamlanmamış Eve Konut Kredisi 

Konut kredisi belirli kişilere çıkmaktadır. Kredinin verilmesi için şartlar bulunmaktadır. Tamamlanmamış eve konut kredileri verilmektedir. Bu kredi banka ve inşaat firması arasında olmaktadır. Anlaşma yapılarak kredi verilir. Projenin başlangıcından bitimine kadar bankanın belirli hakları bulunmaktadır. Her bankanın farklı kredi seçenekleri mevcuttur. İndirimli faiz seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Ödemesi ileri tarihe atıldıkça faiz oranı sabit kalan bankalarla anlaşma yapmanız önerilmektedir. Bankalar tarafınca kampanyalar da bulunmaktadır. Bu kampanyaları takip ederek az faiz oranı ile kredi alabilirsiniz. Konut projelerine göre de kredi verilir. Bankanın kredi olanağı sunması için bir diğer şart ise projesi yapılan konutun belirli bir kısmının tamamlanması gerekmektedir. Genellikle %70’i tamamlanan projelere kredi verilmektedir. Bankanın inisiyatifine göre de bu durum değişmektedir.  Binanın ve inşaatın büyük bir kısmının bitmiş olması gerekmektedir. Projede temel kısımlar halledildikten hemen sonra kredi olanağı sunulmaktadır. Projede bulunan dairede mutfak, kapılar ve pencereler gibi birçok işin bitmesi gerekmektedir. Bu şekilde kredi imkânı daha olanak haline gelir. Tamamlanmamış konut projeleri detaylarını ve kredi imkânlarını araştırarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Kredi alabilmek için çeşitli belgelerin bulunması zorunludur. 

Tamamlanmamış Ev Fiyatları 

Fiyatları değişkenlik gösteren tamamlanmamış evler özellik bakımından da değişkenlik göstermektedir. İnşaat halinde satılık ev almak oldukça mantıklıdır. Evin mimarisini dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Fiyatları özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. Evin büyüklüğüne, konumuna, özelliğine, ulaşım olanaklarına yakınlığına göre değişkenlik göstermektedir. Tamamlanmamış olması nedeniyle satın almadan önce proje bitiminde ev modellerine bakmanız önerilmektedir. Evin ekspere girmesi oldukça önemlidir. İnşaatın tamamlanma durumuna göre ev satın alabilirsiniz. Sosyal imkânların bulunduğu konutlar fiyat bakımından değişkenlik gösterir. Çocuklarınızın ve sizin sosyal yaşamınızı güzelleştirecek birçok tamamlanmamış ev bulunmaktadır. Proje bazlı değişkenlik göstermektedir. Projelerde bahçeli havuzlu ev seçenekleri de mevcuttur. Şıklığı ve tasarımı ile dikkat çekmektedir. Evinizin dışına çıkmadan havuz fırsatlarından yararlanmanızı sağlamaktadır. Bahçenizde mangal ve piknik keyfi yaparak güne verimli başlamanızı sağlayan konutlara sahip olabilirsiniz. Evinizin iç mimarisini kendi zevkinize göre tasarlayarak odaları da dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Fazlalık odaları çalışma odası veya giyinme odası gibi değerlendirebilirsiniz. İnşaat halinde ev almak fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

Tamamlanmamış İnşaat Halinde Ev Satın Almak

Site içerisinde tamamlanmamış ev alırken dikkat etmeniz gereken birçok unsur bulunmaktadır. Kat planına ve evin mimarisine dikkat edilmesi gerekmektedir. Konutları daire planlamaları değişkenlik göstermektedir. Küçük ve kullanışlı bir eve sahip olmak isteyenler için 2+1 evler önerilmektedir. Büyük ve kalabalık aileler için ise 4+1 evler rövanştadır. Cephe ve konum bakımından da inşaat evler oldukça önemlidir. Satın almak istediğiniz evin katını da göz önünde bulundurmalısınız. İnşaat halinde ev alırken kat planına dikkat edilmesi gerekir. Evin mutfak veya oturma odasının metrekaresine bakılarak kat planını göz önünde bulundurabilirsiniz. Isınma şartlarını da araştırmanız gerekmektedir. Doğalgaz sisteminin bulunduğu tamamlanmamış konutlarda ısınma oldukça kolaydır. İnternet ve elektrik gibi sıkıntıların olmaması için hat sisteminin sorgulanması da oldukça önemlidir. Tamamlanmamış ev alırken inşaat firmasını da araştırmanız gerekmektedir. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için inşaat firmasının güvenilir olması gerekmektedir. Projesi tamamlanan evin metrekaresine, konumuna, avantaj ve dezavantajlarına bakmanız gerekmektedir. İnşaat halinde satılık ev detaylarını araştırabilirsiniz.

Tamamlanmamış Ev Başvurusu

Başvuru yapabilmek için belirli şartlar bulunmaktadır. Bunlardan biri başvuru formunu doldurarak tamamlamaktadır. Evin belirli işlemleri bittikten sonra başvuru yapabilirsiniz. Kimlik bilgileri ve başvuru formunu tamamlayarak başvuruyu halletmiş olursunuz. Çalışma durumunuz da oldukça önemlidir. Gelir belgenizin de bulunması şarttır.  Konut kredisi alınabilmesi içinde belirli şartlar bulunmaktadır. Faiz oranı değişkenlik gösteren konut kredileri bulunmaktadır. Düşük faizli kredileri tercih etmeniz bütçeniz açısından önerilmektedir. Tamamlanmamış konut son dönemlerde herkesin tercih ettiği ev seçeneklerinden biridir. Birçok avantajı bulunmaktadır. Mimarileri farklılık göstermektedir. Özellik bakımından değişkenlik gösteren evleri araştırarak satın alabilirsiniz. Tamamlandıktan sonra rahatlıkla oturabilmeniz için tasarlanmıştır. Fiyat olarak da bütçenize hitap etmektedir.